LIKE BOX

Sabtu, 11 Mei 2013

PREMIUM DIET GOLD


Rahsia Mendapatkan Berat Badan Idaman Anda Dengan Premium Diet Plus Fibre. Buang Lemak Berlebihan Yang Ada Di Badan Anda Dengan Makanan Kesihatan 100% Diekstrak Dari Tumbuh-tumbuhan Ini.

Premium Diet Gold D'Herbs

(dulu dikenali sebagai Premium Diet Plus Fibre)


 Produk Ini Untuk Siapa?

1) Lelaki dan wanita yang ingin menguruskan badan
2) Lelaki dan wanita berperut buncit
3) Lelaki dan wanita yang mempunyai saiz lengan, pinggang, punggung dan peha yang besar
4) Lelaki dan wanita yang mempunyai selera makan yang tinggi


Khasiat & Manfaat Premium Diet Plus Fibre Untuk Anda :

1) Membuang lemak yang tidak diperlukan badan
2) Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan
3) Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita
4) Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik
5) Tidak digalakan bagi wanita yang hamil
6) Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari
7) Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha
8) Membantu mengempiskan perut yang buncit

Nota :

  • Tindak balas seawal 5 jam, ketika membuang air besar akan mengeluarkan lender, minyak & toksik yang berlebihan.
  • Kesan dapat dilihat bermula dari hari ke 7 (untuk mereka yang berat badan 70kg ke atas, ambil 2 paket sehari & banyakkan minum air putih)

Cara Penggunaan Premium Diet Plus Fibre DeHerbs :

  • Campurkan 1 sachet ke dalam 1/2 cawan air suam & kacau hingga larut. Tambahkan air suam/sejuk, minum segera.
  • Banyakkan minum air kosong.
  • Ambil 1 x sehari sahaja selepas makan

Kandungan Premium Diet Plus Fibre :

  • Wheat Fibre bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  • Oat Fibre terdiri daripada peratusan kompleks karbohidrat yang tinggi. Ia juga bersifat rendah lemak secara semulajadi dan bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  • Apple Fibre serat yang terkandung untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  • Physillium Husk kaya dengan fiber. Secara traditional, ia digunakan untuk mengatasi sembelit. Ia juga berpotensi untuk mengurangkan kolesterol dalam darah.
  • Senna Leaf dapat menghilangkan sembelit. Ia sangat efektif dalam melarutkan lemak dan racun untuk mengembalikan kesegaran tubuh.
  • Strawberry Extract, Sugar and Apple Flavour

Maklumat Lain Premium Diet Plus Fibre :

  • Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
  • Tidak digalakkan bagi wanita yang mengandung.
  • Premium Diet Plus Fibre ini juga boleh diamalkan oleh ibu-ibu yang sedang menyusukan anak. Juga boleh diambil oleh wanita yang dalam period dengan syarat banyakkan minum air ya untuk gantikan air yang hilang daripada tubuh.

Isipadu/Berat Premium Diet Plus FibrePlus : 15 gram x 10 sachet

1 kotak ada 10 sachet

Testimoni Pengguna Premium Diet Plus Fibre



Lagi Testimoni :

Seroja : Saya sedang menggunakan fiber diet premium ni sekarang..1 kotak ada 10 sachet… jadi dapat la untuk 10 hari.. Insyaallah dengan mengamalkan gaya pemakanan dan senaman yang betul dapat kurangkan berat badan berlebihan…tahun lepas saya dah pernah guna..dapat turun 5kg juga dalam masa sebulan setengah… tapi dah lama xguna badan naik balik sebab xjaga makan..now cuba lagi sekali.. huhuhuhu.. harap2 kali ni dengan kesedaran lebih dapat mengekalkan berat badan 

Ena : Dulu saya pernah gune premium diet ni dalam masa sebulan.seluar rasa longgar sedikit, tp saya stop sebab asyik buang air, sekarang badan saya dah mcm bentuk pea…so saya rasa nak mencuba lagi sekali produk ni..hope berkesan

Anyss : Salam, saya baru je guna premium diet plus ni, rasa enak, baru je minum, tp jap tak minum,. jap minum. tp yang bestnye, waktu buang air besar, terkejut tengok macam ade minyak toksid, jadi betullah Premium Diet plus ni mengeluarkan minyak n toksid dalam badan. Ape2 pun puas hati coz sebelum ni susah nk buang air besar, now hari2 buang air besar.

Alynn : Alhamdulillah… saya baru mkn dalam 5 hari dah turun 2 kg.. memang terbaik lah..!!

Fifa : Ramai org kata ok sekarag saya cuba & badan saya dah rasa ringan sikit…….thanks dherbs i love dherbs….

Fnaz : X smpai 2 kotak berat badan saya turun 65>60 :-)

Tnaaqiesya : Baru guna 1 kotak berat badan sy turun 6kg dari 90kg. D'herbs memang terbaik la. Now dah promote kat member2.

HARGA :
RM 38.90 Sahaja (1 Kotak - 10 Sachet)
RM 115.00 Sahaja (3 Kotak - 30 Sachet)
~ kegunaan untuk sebulan ~

PROMOSI : Beli 3 Unit dengan HARGA RM100 Sahaja 
+ RM10 Postage


Untuk tempahan yang lebih cepat boleh Call/Mesej/whatsApp/LINE/Viber/WeChat : 012-3584232 (Syikin)

~ semasa membuat pertanyaan sila nyatakan nama produk yang dikehendaki, TQ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan